Markering & codering - kies een submenu

Markering en Codering

Korput Trading biedt u een ruim aanbod aan markeringsbenodigdheden zoals markeringstape, magneetband, magneten en etikettenhouders. Deze producten zijn onmisbaar voor de magazijninrichting van uw organisatie. Alle producten zijn in meerdere afmetingen en vaak ook verschillende kleuren leverbaar, zodat er altijd een product beschikbaar is dat aansluit bij uw wensen.

Magneetband en markeringstape

Magneetband van Korput Trading is vervaardigd uit flexibel materiaal en heeft een beschrijfbare vinyllaag. De banden hebben verschillende afmetingen en de gewenste lengte kan eenvoudig worden afgeknipt met een schaar. Korput Trading heeft ook diverse varianten markeringstape in het assortiment. De markeringstape kunt u op iedere bedrijfsvloer gebruiken om bepaalde functies aan te duiden, zoals een doorgang in het magazijn.

Magneetband op maat afsnijden

Wij krijgen regelmatig de vraag of onze magneetbanden & strips op een specifieke maar geleverd kunnen worden. In dit geval adviseren we u om contact op te nemen via de mail. Wij kunnen uw magneetbanden op maat afsnijden. Contact opnemen kan via verkoop@korputtrading.nl.

Neem contact met ons op

Alle producten voor uw magazijninrichting zoals markeringstape zijn eenvoudig te bestellen via de website. Bent u op zoek naar meer informatie? Wij helpen u graag persoonlijk verder. U kunt ons een bericht sturen via ons online contactformulier of telefonisch contact opnemen via 0162 – 318 200.