Satino Black

Satino Black

Satino Black - de meest duurzame oplossing voor iedere toiletruimte.

Het wordt een stuk groener met Satino Black en stap net als anderen over op de meest duurzame inrichting voor iedere toiletruimte. Innovatieve technologieën zorgen voor een unieke combinatie waar kwaliteit, uitstraling en gebruiksvriendelijkheid gecombineerd worden met de meest milieuvriendelijke producten. Alle Satino Black producten worden CO2-neutraal geproduceerd en laten geen schadelijke sporen achter in het milieu.

U kunt uw complete toiletruimte eenvoudig inrichten met Satino Black. Naast hygiënepapier bestaat het Satino Black assortiment uit handzeep, foamzeep, toiletbrilreiniger en bijbehorende dispensers.

 

Biologische Cradle to Cradle kringloop

Satino Black hygiënepapier en zeep zijn een nieuwe generatie producten, Cradle to Cradle gecertificeerd. Voor de productie van gangbaar hygiënepapier en zeep worden tal van chemicaliën toegepast. Samen met onderzoeksbureau EPEA in Duitsland zijn alle chemicaliën in detail onderzocht op onder meer verontreinigingen, maar ook op biologische afbreekbaarheid. Alle stoffen die niet voldeden aan de strenge eisen zijn vervangen voor natuurlijke en biologisch afbreekbare hulpstoffen. Hierdoor zijn Satino Black hygiënepapier en zeep geschikt voor de biologische kringloop.

 

Duurzaamheid binnen handbereik

Satino Black dispensers zijn niet alleen door hun stijlvolle design en moderne zwarte kleur een aanwinst voor uw toiletruimte, ze belasten ook het milieu minimaal. De dispensers worden immers - met 100% groene energie - gemaakt van gerecyclede kunststof, waardoor het inzetten van fossiele grondstoffen als minerale olie wordt voorkomen. Door inzet van gerecycleerde kunststof is het productieproces van Satino Black dispensers daarbij aanzienlijk energiezuiniger dan wanneer nieuwe kunststof wordt gebruikt. Voor Satino Black dispensers is een kringloopconcept ontwikkeld om de grondstoffen te hergebruiken.

 

Satino Black. It’s so easy to go green

6 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren