Markering & Codering

Markering en Codering

Korput Trading biedt u een ruim aanbod aan markeringsbenodigdheden zoals markeringstape, magneetband, magnetische etiketten, magneten en magnetische etikettenhouders. Deze producten zijn onmisbaar voor de magazijninrichting van uw organisatie. Alle producten zijn in meerdere afmetingen en vaak ook verschillende kleuren leverbaar, zodat er altijd een product beschikbaar is dat aansluit bij uw wensen.

Magneetband en markeringstape

Magneetband van Korput Trading is vervaardigd uit flexibel materiaal en heeft een witte beschrijfbare vinyllaag. Het magneetband is leverbaar in een aantal standaard rolbreedtes en de gewenste lengte kan eenvoudig worden afgeknipt met een schaar. Korput Trading heeft ook diverse varianten markeringstape in het assortiment. De markeringstape kunt u op iedere bedrijfsvloer gebruiken om bepaalde functies aan te duiden, zoals een doorgang in het magazijn.

Magneetband op maat afsnijden

Wij krijgen regelmatig de vraag of onze magneetband en magnetische etiketten in een specifieke afmeting geleverd kunnen worden. In dit geval adviseren we u om contact op te nemen via de mail. Wij snijden en perforeren onze magnetische etiketten zelf en kunnen daardoor gemakkelijk maatwerk leveren tegen een geringe meerprijs. U kunt contact opnemen via verkoop@korputtrading.nl of telefonisch op nummer 0162-318200.

Neem contact met ons op

Alle producten voor uw magazijninrichting zoals markeringstape zijn ook eenvoudig te bestellen via onze webshop. Bent u op zoek naar meer informatie? Wij helpen u graag persoonlijk verder. U kunt ons een bericht sturen via ons online contactformulier of telefonisch contact opnemen via 0162 – 318 200.