Magneetband

Magneetband op rol

Korput Trading heeft magneetbanden op rol in verschillende afmetingen en kleuren in het assortiment. Magneetband is gemaakt van flexibel materiaal en is bekleed met een beschrijfbare vinyllaag. De band kan eenvoudig op maat worden geknipt, zodat deze altijd past bij uw wensen. Magneetband is een ideale oplossing voor het markeren van bijvoorbeeld projecten en vakanties op whiteboards, omdat ze flexibel verplaatsbaar zijn.

Magnetische etiketten

Ook bieden wij u graag magnetische etiketten aan, zodat u gemakkelijk uw magazijn kunt organiseren. Deze etiketten zijn op rol bij ons leverbaar. De rollen hebben breuklijnen, waardoor de etiketten eenvoudig zonder schaar van de rol gehaald worden en u de etiketten meteen kunt gebruiken.

Afsnijden op maat

Wij krijgen regelmatig de vraag of onze magneetstrips op een specifieke maar geleverd kunnen worden. In dit geval adviseren we u om contact op te nemen via de mail. Wij kunnen uw magneetbanden, strips en magnetische etiketten op maat afsnijden. Contact opnemen kan via verkoop@korputtrading.nl.

Meer informatie

Korput Trading helpt u graag aan diverse producten voor uw magazijninrichting. Deze producten zijn allen eenvoudig te bestellen via de website. Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze producten? Wij helpen u graag verder. U kunt ons een bericht sturen via ons online contactformulier of telefonisch contact met ons opnemen via 0162 – 318 200.