Magnetische etikethouder

Etikethouders

De magnetische etikethouders zijn ideaal om op een flexibele manier uw eigen productetiketten op stellingen aan te brengen. De houders hebben aan twee zijden een opening, waardoor u gemakkelijk uw geprinte etiket hierin kunt plaatsen en verwisselen. De achterzijde van de etikethouders is magnetisch, waardoor de houders op iedere gewenste plaats op uw stellingen kunnen worden aangebracht.

Bijbehorende etiketten

De etikethouders zijn leverbaar in vier verschillende maten, namelijk 30 x 100 mm, 50 x 100 mm, 40 x 120 mm en 50 x 150 mm. Voor iedere afmeting hebben wij ook een bijpassende set etiketten in het assortiment. Deze zijn tevens te bestellen via de website.

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar magnetische etikethouders die u eenvoudig op uw stellingen kunt aanbrengen? U kunt deze, samen met de bijbehorende etiketten, bestellen via de website. Ook voor andere magazijntoebehoren kunt u bij ons terecht. Wij helpen u ook graag persoonlijk verder. Via ons online contactformulier kunt u ons een bericht sturen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 0162 – 318 200.