Prijsrailprofielen

Scannerprofiel

Een scannerprofiel is gemaakt van transparante kunststof en heeft zelfklevende tape aan de achterzijde bevestigd. De voorkant van het scannerprofiel heeft een geleiding, zodat u gemakkelijk een eventuele barcode kunt scannen. De prijsrail is eenvoudig aan te brengen in uw magazijn door de zelfklevende tape.

Etiketten

De maat van de prijsrails is afgestemd op de maat van standaard computer etiketten. Deze zijn apart leverbaar en te bestellen via de website. Een scannerprofiel en bijbehorende etiketten zijn zeer geschikt voor uw winkel- of magazijnstellingen. Ook voor containers en kunststof kratten kunnen de prijsrails goed gebruikt worden. De etiketten zijn gemakkelijk te verwisselen.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar een scannerprofiel voor uw winkel of magazijn? Deze kunt u, samen met de etiketten, gemakkelijk bestellen via de website. Ook voor andere magazijntoebehoren kunt u bij ons terecht. Wanneer u op zoek bent naar meer informatie, helpen wij u graag persoonlijk verder. Via ons online contactformulier kunt u ons een bericht sturen. U kunt ook telefonisch contact opnemen via 0162 – 318 200.