Zelfklevend magneetband

Zelfklevend magneetband

De magneetband met zelfklevende achterzijde van Korput Trading kan worden gebruikt om niet-magnetische voorwerpen aan metalen oppervlakken te bevestigen. Wij hebben diverse breedten in ons assortiment, van 15 mm tot en met 50 mm. Zo is er altijd een product passend bij uw wensen.

Flexibele zelfklevend magneetband op maat

Zelfklevend magneetband is gemaakt van flexibel materiaal en magnetisch aan één zijde en aan de andere zijde voorzien van een zelfklevende lijmlaag beschermt door schutpapier. De rol kan eenvoudig worden geknipt op iedere gewenste lengte. Door te werken met zelfklevend magneetband krijgt u geen beschadigingen door het gebruik van schroeven, spijkers of nietjes. Heeft u een specifieke maat op het oog? Aarzel dan niet en neem snel contact op via verkoop@korputtrading.nl. Wij kunnen uw formaat eenvoudig in eigen huis snijden naar wens.

Neem contact met ons op

Alle producten zijn via onze webshop eenvoudig te bestellen. Ook voor andere magazijntoebehoren kunt u bij ons terecht. Wanneer u op zoek bent naar meer informatie, dan helpen wij u graag verder. Via ons online contactformulier kunt u ons een bericht sturen. Ook kunt u telefonisch contact opnemen via 0162 – 318 200.