Stemo-magazijnbakken

Stemo-magazijnbakken

Stemo-magazijnbakken uit Zweden zijn de ideale oplossing wanneer u losse en kleinere onderdelen eenvoudig wilt opslaan in uw magazijnstellingen. Door de unieke en schuine voorzijde kunt u eenvoudig in de Stemo-magazijnbakken kijken en bij gebruik van tussenschotjes wordt er minimale ruimte in uw magazijn in beslag genomen.

Diverse afmetingen en kleuren

De Stemo-magazijnbakken worden al bijna 40 jaar door Korput Trading geimporteerd en zijn in diverse afmetingen en kleuren leverbaar, zodat deze altijd in uw stellingen passen. Als importeur grandeert onze ruime voorraad een snelle levering. Ook zijn verschillende kleuren, blauw, groen en rood direct uit voorraad leverbaar. Zo kunt u de bakken snel onderscheiden in uw magazijn voor bijv. verschillende afdelingen of productgroepen.

Stemo-tussenschotjes

Om nog gemakkelijker uw kleine artikelen in de Stemo-magazijnbakken terug te vinden, kunt u gebruik maken van transparante Stemo-tussenschotjes. De tussenschotjes zijn beschikbaar in 5 verschillende afmetingen, afhankelijk van de breedte van de magazijnbak.

Contact

Heeft u specifieke wensen of vragen over onze producten? Aarzel dan niet en neem eenvoudig contact met ons op!